Selectie 1e elftal blijft grotendeels intact voor seizoen 2021/2022

Nadat er al in vroegtijdig stadium duidelijk was over de technische staf, die op assistent-trainer Tim van der Ree (zijn vervanger is Adnan Alisic) volledig intact blijft, hebben ook de gesprekken met de selectiespelers plaats gevonden.

Hoofdtrainer Robin Borremans heeft elke speler individueel gesproken tijdens de periode dat er niet getraind mocht worden. De vele belminuten zijn nuttig besteed, vrijwel alle selectiespelers die dit seizoen actief waren voor V.V. “Steenbergen” 1, zijn ook in het nieuwe seizoen weer beschikbaar voor de 1e selectie.

Helaas heeft Bart Heshof wel aangegeven tijdens de voetballoze periode een nieuwe hobby gevonden te hebben, hij zal wel het seizoen nog afmaken maar zich vanaf deze zomer richten op hardlopen en hardloopwedstrijden.

Daarnaast heeft aanvoerder Xander Burggraaff zich nog niet uitgesproken over het nieuwe seizoen, daar hij vanwege zijn werkzaamheden nog twijfelt of hij voldoende tijd vrij kan maken om twee keer goed te kunnen trainen. We hopen dat Xander met zoveel plezier op de vorige 8 seizoenen terugkijkt dat we hem ook in het nieuwe seizoen weer in het blauw-wit van onze club mogen zien.

De rest van de groep gaat daarmee gezamenlijk een vervolg geven aan de uitdaging die het in de zomer van 2020 aan ging, na de overstap naar het zaterdagvoetbal moest in de 4e klasse gestart worden maar net als de technische staf geeft hiermee de volledige selectie een signaal af dat het collectief zo snel mogelijk naar de 3e klasse wil promoveren.

Hierbij komt dus 1 versterking, naast het assistent-trainerschap zal Adnan Alisic ook het blauw-witte shirt aan gaan trekken en daarmee ook in zijn woonplaats gaan voetballen.

Verzorg(st)er
De enige vacature die in de begeleidingsstaf nog open staat, is die van verzorg(st)er.

Voor seizoen 2021-2022 is V.V. “Steenbergen” op zoek naar een sportmasseur of verzorg(st)er voor de 1e en 2e selectie. Vanwege verandering in werkzaamheden is de huidige verzorgster helaas niet in staat om dit komend seizoen te blijven doen. Je bent in deze rol de verzorger van de 1e en 2e selectie op trainingsavonden (dinsdag en donderdag), alsmede op wedstrijddagen bij het 1e elftal (zaterdag).

De verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden rondom blessurepreventie, behandeling en hersteltraining komt bij jou te liggen. Je werkt zelfstandig en in samenspraak met de hoofdtrainer van zowel het 1e als 2e elftal. Begeleiding en de elftallen vormen een jonge, ambitieuze groep, die werkt met veel energie en enthousiasme.

Diploma’s zijn een pré, eventueel zijn er scholingsmogelijkheden aanwezig, uiteraard in onderling overleg, evenals een vrijwilligersvergoeding.

Taken en verantwoordelijkheden:
– aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden
– sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden (tapen, masseren, etc.)
– eerste aanspreekpunt bij blessures
– eerste indicatie (beoordelen en aanpak) blessures
– contactpersoon trainer(s) aangaande blessures en inzetbaarheid spelers
– budget verantwoordelijke voor medische sportverzorgingsmaterialen.

V.V. “Steenbergen” werkt nauw samen met fysiotherapiepraktijk Dennis Melief. Dennis is elke donderdag (op afspraak) aanwezig op ons sportpark. Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken bij Jasper van Tilburg (penningmeester@vvsteenbergen.nl) of 1 van de overige bestuursleden.