Samenwerking ‘Jouw Makelaar’ Fred Raaijmakers & V.V. “Steenbergen”

Fred Raaijmakers is getogen Steenbergenaar en woont er al ongeveer vijftig jaar. “Bij V.V. “Steenbergen” begonnen in de F-jes en zo door gestroomd tot het 1e elftal. Ik heb zelfs de mooie wedstrijd tegen Feyenoord mee mogen maken als Keeper. Halverwege de jaren tweeduizend zette hij zijn eerste stappen in de wereld van de makelaardij. “Ik was werkzaam als hypotheekadviseur bij de SNS Bank in Rotterdam. Wijlen Jack Buuron, destijds eigenaar van Buuron Makelaardij, vroeg mij of ik bij hem kwam werken. Vanuit het kantoor in de Seringenlaan, en later in de stad, heb ik dit met veel plezier gedaan.”

Na een korte omzwerving begon het toch weer te kriebelen bij Fred Raaijmakers. “De huidige woningmarkt is niet te vergelijken met die tijd. Woningen die vandaag te koop komen zijn bij wijze van spreken morgen al verkocht. Des te belangrijker om het verschil te maken in het persoonlijke contact. Want je wilt uiteindelijk dat zowel de kopende als verkopende partij zich goed voelen bij het (ver)koopproces. En hier hoort ook het telefoongesprek bij om de partijen teleur te stellen die een te laag bod hebben uitgebracht. Alleen zo blijf je met elkaar in contact.”

Bij ‘Jouw Makelaar’ Fred Raaijmakers kun je terecht voor taxaties en voor de aan- en verkoop van woningen. “Wij werken met een all-in prijs. Voor €430 maken we een taxatierapport op en voor €2.500 verkopen we je woning. Niemand komt bij ons voor een verrassing te staan. Twijfel je nog of je je huis wilt gaan verkopen? Je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende waardebepaling van de woning.” Bij een succesvolle aan- of verkoop van uw woning, ontvangt u als lid van V.V. “Steenbergen” een korting van liefst € 125,-, daarnaast ontvangt de vereniging voor deze transactie eenzelfde bedrag als sponsorbijdrage.

Meer informatie? Kijk opwww.jouw-makelaar.nl, mail naar info@jouw-makelaar.nl of bel (0164) 311 000.