Ron Traets nieuwe verzorger V.V. “Steenbergen”

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is blij dat het voetbaldier Ron Traets mag voorstellen als nieuwe verzorger van de 1e selectie.

Ron was in het verleden verzorger bij o.a. De Schutters (zijn eerste vereniging in 1992), Victoria’03 en de KNVB, nadat hij kortgeleden een lange periode bij hoofdklasser Moerse Boys afsloot. De liefde bracht hem naar Steenbergen, waar hij sinds kort Traets Inspectie & Opleidingen aan Noorddonk 105 heeft geopend.

Ron zal voorafgaand aan de trainingen en duels spelers intapen en los masseren, indien die nodig is. Daarnaast zal hij in samenwerking met Dennis Melief de spelers waar nodig helpen bij hun herstel. Tijdens de wedstrijd zal Ron in principe niet op de bank plaats nemen.

Kortgeleden verbond Ron zich ook als bordsponsor en ‘cursusleider’ aan de vereniging. 1 van onze leden heeft zich reeds aangemeld voor de verkorte opleiding Sportverzorger, die binnenkort van start zal gaan via Traets Inspectie & Opleidingen.

Het inloopuurtje van Dennis Melief op donderdagavond zal komend seizoen ook gehandhaafd blijven, waardoor het medische team dat onze leden tot dienst kan zijn weer op peil is.