Robin Borremans nieuwe hoofdtrainer V.V. “Steenbergen” (seizoen 2019/2020)

V.V. “Steenbergen” heeft met de 32-jarige Robin Borremans een opvolger voor Marco Ernest gevonden. De jonge hoofdtrainer is op dit moment bezig aan zijn 3e seizoen bij ZBVH (regio West, zaterdag 4e klasse G) in Zuid-Beijerland, nadat hij eerder bij de A1 en het 2e elftal van ’s Gravendeel actief was en zijn trainersdiploma’s haalde. Na een 5e plaats in zijn debuutseizoen bij standaardteams, werd vorig seizoen een 2e plaats en nacompetitievoetbal gehaald, ook dit jaar draait het team weer mee in de bovenste regionen, maar waren beide partijen van mening dat het plafond hiermee wel bereikt is.

Tijdens de gesprekken met een afvaardiging van zowel het bestuur als de spelersgroep raakte Robin onder de indruk van V.V. “Steenbergen” en hij kijkt ontzettend uit naar zijn nieuwe uitdaging bij onze mooie vereniging.

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is er van overtuigd met Robin een ambitieuze en talentvolle trainer voor de eerste selectie te zetten, waarvan de verwachting is dat hij zich parallel aan de groep ontwikkelt en het eerste elftal weer een nieuwe stap kan maken in de 3e klasse.

Spelerscarrière
– vv Rijsoord (jeugd t/m 1e elftal)
– IFC
– vv Rhoon
– ’s-Gravendeel

Trainerscarrière
– vv Rhoon A1
– Hoofd Jeugdopleiding vv Rijsoord
– stage Excelsior JO16 (BVO)
– ’s-Gravendeel A1 & 2
– ZBVH 1

De huidige hoofdtrainer Marco Ernest gaat Steenbergen na 5 seizoenen verlaten voor VVC’68, in zijn woonplaats Halsteren, de vereniging waar hij voor zijn tijd bij V.V. “Steenbergen” ook 2 seizoenen hoofdtrainer was.