728x90ad
VV Steenbergen

PS & D

Rinus van der Pol namens PS&D met toenmalig voorzitter a.i. Marco van Kaam

PS&D is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd binnen de metaal branche. Het bestaat uit twee onderdelen een plaatwerkerij en een las en constructie afdeling. De plaatwerkerij is uitgerust met een breed scala aan geavanceerde machines en goed opgeleid personeel.

PS&D streeft naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Sterk punt hierin is dat wij gedurende het gehele productieproces blijven meedenken met onze klant en deze van adviezen voorzien.

Of het nu om plaatwerkcomponenten, constructies of combinaties daarvan gaat in aluminium, staal of RVS; PS&D kan het ontwerpen, produceren, monteren, coaten en op tijd leveren. Het gehele proces kan door PS&D worden verzorgd. Van ontwerp tot assemblage, verpakking en transport.

De Constructie-Las afdeling is uitgerust met vakbekwame medewerkers. PS&D is een bedrijf met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkzaamheden bevatten onder andere carrosserie bouw, samenstellen constructie staal, het maken van leuningen en bordessen tot Off Shore gerelateerde producten van goede kwaliteit.