Pi-Air Tribune ‘refreshed’ door onderhoudsploeg

Zoals vele bezoekers van ons sportpark aan de Seringenlaan al gezien hebben, heeft de Pi-Air Tribune langs het hoofdveld de afgelopen periode een metamorfose ondergaan.

In augustus 2018 zijn de werkzaamheden gestart voor de vernieuwing van de Pi-Air tribune. Na het schoonspuiten en schuren van de tribune door de vrijwilligers van onze onderhoudsploeg konden de opbouwwerkzaamheden starten. Zo is de kap van de tribune opnieuw gespoten en zijn de stenen voorzien van een verflaag.

De door Albert Heijn Achterberg gesponsorde kuipstoeltjes zijn met gevoel voor maatvoering geplaatst op de houten banken en hebben het geheel niet alleen een frisse kleur gegeven, maar zorgen er ook voor dat je lekkerder zit langs het hoofdveld.

Tijdens de werkzaamheden is het frame boven de hoogste banken geplaatst door onze hoofdsponsor Project Services & Deliveries en zijn de nieuwe sponsorborden in de tribune geplaatst.

Al met al een mooi project wat tot een fraaie uitstraling van onze tribune heeft geleid. Op zaterdag 3 november 2018 is de tribune tijdens de Vrijwilligersavond feestelijk geopend en zijn alle vrijwilligers en sponsors terecht in het zonnetje gezet, middels een welverdiend boeket bloemen.

De hieraan meegeholpen sponsors zijn: ACB Autolakken, Brabant Installatie Techniek B.V., DEVOTRA B.V., Donex B.V., Electrostore Rotterdam B.V., Klusbedrijf van Bers, Osteopathie Steenbergen, Schoonstad Steenbergen, Sign Partners B.V. & Supportersvereniging V.V. ” Steenbergen”.

In het bijzonder danken we ook de onderhoudsploeg en sponsorcommissie voor hun werkzaamheden en coördinatie van dit project.