Peter van Poortvliet nieuwe hoofdtrainer V.V. “Steenbergen”

Met ingang van seizoen 2022/2023 zal Peter van Poortvliet de nieuwe hoofdtrainer van V.V. “Steenbergen” 1 zijn. De 57-jarige inwoner van Sint Annaland is op dit moment trainer bij SPS (3e seizoen) en was daarvoor trainer van vele verenigingen in de nabije omgeving, al sinds 1995 is hij onafgebroken hoofdtrainer bij een vereniging in de 4e t/m 1e klasse zaterdag.

Bestuur en een afvaardiging van spelersgroep hebben prettige kennismakingsgesprekken gehad met Peter, waarin hij zijn normen en waarden, kijk op het spelletje en ambities succesvol naast die van V.V. “Steenbergen” legde.

Als opvolger van Robin Borremans werd er naar een trainer meer senioriteit gezocht, die samen met de leergierige groep de volgende stappen kan zetten, hopelijk vanaf seizoen 2022/2023 in de zaterdag 3e klasse.

Peter gaat tot die tijd proberen om met SPS in de 4e klasse B promotie te bewerkstelligen, iets wat Steenbergen op zijn beurt met de huidige hoofdtrainer Robin Borremans in de 4e klasse C zal gaan proberen op het moment dat de competitie weer herstart zal worden. Robin zal overigens in het nieuwe seizoen aan de slag gaan bij zondag 3e klasser vv Hoeven 1.

Het bestuur zal spoedig rond de tafel gaan met de andere leden van de huidige begeleidingsstaf van het 1e elftal en Jong Steenbergen, om vroegtijdig duidelijkheid te creëren richting het nieuwe seizoen. Peter zal op zijn beurt de huidige selectie beter leren kennen de komende periode.

Robin Borremans in seizoen 2022/2023 aan de slag bij zondag 3e klasser vv Hoeven