Peter Sweres nieuwe hoofdtrainer V.V. “Steenbergen”

Met ingang van seizoen 2024/2025 zal Peter Sweres de scepter zwaaien als hoofdtrainer van V.V. Steenbergen.

De oefenmeester uit Etten-Leur is op dit moment hoofdtrainer bij zondag 2e-klasser sv Dosko (2e termijn) en heeft in het verleden bij o.a. die club, maar ook bij RKVV Roosendaal, Unitas’30, JEKA, Rillandia en V.V. Virtus bewezen een teambuilder te zijn.

Na enkele gesprekken zijn diverse geledingen rondom de eerste selectie ervan overtuigd dat Peter de juiste man is om het ingezette proces verder aan te jagen.

Peter is op zijn beurt overtuigd van de ambitie en kwaliteiten van onze huidige selectie en de groep jonge spelers vanuit de onder 23-1 die staat te popelen om door te breken.

Het siert Peter dat hij, ondanks zijn statuur, bij een huidige 4e-klasser in wilt stappen.

Hopelijk stapt hij wel in de 3e klasse in, daar is vanuit de vereniging het volste vertrouwen in. Wij heten Peter van harte welkom en zullen hem de komende periode zeker al eens langs de lijn tegen kunnen komen.