728x90ad
VV Steenbergen

Oud-prof Adnan Alisic volgend seizoen bij Steenbergen 1

De 1e selectie van V.V. “Steenbergen” krijgt komend seizoen versterking van oud-prof Adnan Alisic. De Rotterdamse middenvelder speelt nu voor rvv COAL (zondag 3e klasse regio West 2), maar gaat deze zomer naar Steenbergen verhuizen.

Edin Cehajic, een goede vriend van de nieuwe hoofdtrainer Robin Borremans, bracht Robin en Adnan in contact. Adnan (35 jaar) speelt nu met vrienden bij de zondag 3e klasser COAL en kan centraal achterin en op het middenveld uit de voeten. Hij debuteerde in seizoen 2003/2004 in de Eredivisie voor FC Utrecht en speelde 3 Eredivisieduels voor de ploeg uit de Domstad. In de zomer van 2006 vertrok hij op huurbasis naar FC Dordrecht, waarna hij door Excelsior overgenomen werd en hiermee afwisselend in de ere- en 1e divisie speelde.

Na een kortstondig Hongaars avontuur keerde hij terug bij FC Dordrecht, waarmee hij de promotie naar de Eredivisie mee maakte. FC Dordrecht degradeerde echter direct weer en dat was Adnan’s laatste seizoen in de profdivisies. Hierna speelde hij 1 seizoen bij topklasser GVVV en 2 jaar bij Leonidas, waarmee hij naar de hoofdklasse promoveerde.

Hoofdtrainer Robin Borremans: ‘Met Adnan halen we een brok ervaring binnen, gezien de huidige gemiddelde leeftijd van de selectie volgend seizoen denk ik dat hij van grote waarde kan zijn voor ons team. We hebben te maken met een liefhebber, die nog altijd afgetraind is en samen met zijn kinderen een goede start wil maken in Steenbergen, ook zijn zoon en dochter gaan in de jeugd hier spelen.’

Dit was de doorslaggevende factor voor Adnan, die wat meer rust zoekt in Steenbergen. ‘Ik vind het belangrijk voor mijn kinderen dat ze niet alleen op school nieuwe vriendjes maken, maar ook op het voetbalveld meteen helemaal mee gaan in Steenbergen, voetbal is hun grootste passie. Dit kan ik hier perfect combineren met zelf voetballen, lekker op de fiets naar een vereniging die zeker op een goed niveau speelt én aan de slag in een jonge talentvolle groep. Ik had direct een goede klik met Robin en hoefde eigenlijk niet lang na te denken om volgend seizoen het blauw-witte tenue aan te trekken.’

Wij heten Adnan en zijn gezin van harte welkom in Steenbergen en bij V.V. “Steenbergen”!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *