Oproep toezichthouders Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan

Begin deze maand zijn we weer mogen starten met het trainen door onze jeugd en vanaf a.s. maandag (18 mei) weer door senioren. De maatregelen die wij als vereniging moeten treffen omhelzen ook een aanwezige toezichthouder tijdens alle trainingen. Deze toezichthouder is onder andere verantwoordelijk voor:

– Handhaving overall
(dus op het veld en daarbuiten – LET OP: bij fietsen wegzetten/ophalen – 1.5m)
– Begeleiden groepen van en naar de poort
(ingang kleine poort bij hoofdpoort – uitgang poort hoek hoofdveld/parkeerterrein – zie plattegrond)
– WC – openen/sluiten/bewaken – waar nodig grepen e.d. ontsmetten (alcohol staat in kleedkamer)
– Poorten sluiten en openen

Uitgebreide instructies volgen uiteraard wanneer u zich beschikbaar stelt.

Onze leden, jong en oud, willen graag zolang mogelijk doorgaan met trainen en daarom zijn we op zoek naar volwassenen die zo nu en dan toezicht willen houden en zich bij de groep Corona toezichthouders willen voegen. Lukt het niet om dit toezicht te regelen dan zijn wij genoodzaakt te stoppen met het mogelijk maken van trainingen.

Wilt u in de maanden mei, juni en juli op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavonden op 1 of meerdere tijdstippen (17.45-19.15 / 19.15-20.45 / 20.45-22.15) terwille zijn, meldt u zich dan aan via wedstrijdenjunioren@vvsteenbergen.nl bij bestuurslid wedstrijdzaken Jolanda Augustijn.