Openstelling sportpark doordeweekse dagen

Beste leden van V.V.”Steenbergen”,

Er is wat onduidelijkheid over het open/sluiten van het kleine poortje overdag naast het grote toegangshek.

Bestuur heeft samen met de onderhoudsploeg het volgende besloten:

Het kleine poortje bij de hoofdingang zal overdag openblijven ook als er geen wedstrijden en/of trainingen zijn.

Bijna dagelijks komen medewerkers van de gemeente en vrijwilligers van Diomedon en V.V. “Steenbergen” op het sportpark voor onderhoud en is de poort dus dan ook open.

We hebben een tijd gehad dat we, zodra er niemand meer op het sportpark was, we alles afsloten met als gevolg dat op diverse plekken in de afrastering langs het sportpark gaten werden geknipt.

Dat gebeurt in ieder geval, nu het poortje overdag open is, niet meer.

Het is in principe ook geen probleem dat de jeugd overdag gebruik maakt van het kunstgrasveld om daarop te spelen, als er maar niets wordt kapot gemaakt en als er maar geen afval wordt achtergelaten.

Dat spelen geldt alleen voor het kunstgrasveld, niet voor op de natuurgrasvelden en op de tribune.

De dienstdoende BOA van de Gemeente Steenbergen zal ook regelmatig toezicht hierop gaan houden, dan ziet de aanwezige jeugd dat ze in de gaten worden gehouden.