728x90ad
VV Steenbergen

Ook Najaarscyclus Uhlsportkeepers GK Academy bij V.V. “Steenbergen”

Na de verhuizing van De Fendert naar V.V. “Steenbergen” kijkt Uhlsportkeepers.nl GK Academy terug op een 1e succesvolle voorjaarscyclus op het sportpark van V.V. “Steenbergen”.

Na afloop van de cyclus zijn de voorbereidingen voor de najaarscyclus van 12 trainingen die op 5 september start alweer in volle gang. Op zondag 30 mei hadden keepers de mogelijkheid om kennis te maken met de Academy tijdens een inlooptraining. Tijdens een circuittraining trainden keepers van V.V. “Steenbergen”, SC Kruisland, Tholense Boys, SV Smerdiek, Rood-Wit, WHS, MOC’17 verschillende onderdelen van het keepersvak. In iedere oefening werd gebruik gemaakt van professionele trainingsmaterialen zoals Air-Bodies, Filippi wall, Filippi push, Ball-Launcher, Bungee-koord en BlazePods.

De Academy traint in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Het aanvallen van de bal staat in de trainingsmethode centraal. Als keeper wil je toch zo snel mogelijk in balbezit komen. Op de Academy komt het aanvallen van de bal dan ook terug in alle aspecten van het keepersvak zoals het vangen, vallen, 1 tegen 1 en alle andere aspecten. De doelstelling van de Academy is dat elke keeper zijn of haar persoonlijke topniveau bereikt.

Inschrijven voor de najaarscyclus kan via deze link of via de website van de GK Academy. Let op: vanwege de persoonlijke begeleiding is het aantal beschikbare plekken beperkt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *