Nieuws vanuit de Supportersvereniging

Beste supporters & leden van V.V. “Steenbergen”,

Iedereen baalt ervan dat er nu geen wedstrijden zijn van onze mooie club die wij allen een warm hart toedragen. Wij van het bestuur balen er natuurlijk ook van dat onze activiteiten het afgelopen jaar geen doorgang konden vinden, zoals ons bekende supportersfeest en de Oliebollenbingo waar normaal altijd veel mensen op af komen.

Dit jaar zal de Snertwedstrijd, die in wat voor weer dan ook doorgaat en vorig jaar de aandacht kreeg van Omroep Brabant voor het eerst in de historie niet doorgaan. Dit heeft natuurlijk te maken met de beperkende maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. We zullen dus op 14 februari dan maar thuis een kom Snert of tomatensoep eten en hopen dat we dit jaar nog wel iets kunnen doen voor onze leden. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer wel verkleed het veld op om een lekker potje te voetballen en leut te hebben in onze kantine.

Doordat we in 2020 niks hebben kunnen organiseren, is er dat jaar geen contributie geïnd. Over de doorbelasting van de contributie voor 2021 wordt nog gesproken en daar zal nog bericht van volgen.

Onze Supportersvereniging is al een paar jaar actief op Facebook, maar vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via Instagram! Volg daarom vanaf nu ook: Supporters vv Steenbergen op Instagram, hier zullen wij wedstrijdaankondigingen doorgeven van het eerste en er zullen ook foto’s gedeeld worden van de activiteiten die wij organiseren. Verder delen wij hierop ook andere leuke en interessante dingen die bij de club gebeuren. Dit geldt ook voor de Facebook pagina van de supportersvereniging: Supportersvereniging V.V. Steenbergen

Verder zijn wij per mail bereikbaar via: supportersvereniging@vvsteenbergen.nl.

Bestuurswijzigingen
Binnen ons bestuur zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd, zo hebben Dennis van Schilt (bestuurslid) en Hein Veraart (secretaris) het bestuur verlaten, zij worden bedankt voor hun bewezen diensten!

Onze nieuwe secretaris is Levi van der Ree. Hij zal zich ook gaan inzetten voor onze supporters en het helpen organiseren van de activiteiten.

Het huidige bestuur bestaat nu uit:
Voorzitter: Jack van der Ree
Penningmeester: Bart Heshof
Secretaris: Levi van der Ree
Bestuursleden: Adriën Geertse, Francis van Fessem & Erik Verstrepen

Verder zijn wij nog opzoek naar één bestuurslid, dus mocht je interesse hebben mail ons dan of vraag het na bij een van de bestuursleden hierboven.

Ben je nog geen lid en wil je lid worden of ken je iemand die lid wilt worden? Dan kan je het aanmeldingsformulier downloaden op onze webpagina en deze kan je naar ons opsturen per mail (supportersvereniging@vvsteenbergen.nl), of afgeven bij de bar in de kantine. U kunt de aanmeldingsformulieren ook afgeven op Wijngaardenbolwerk 20, Noorddonk 80 of Montenaken 6.

Hopelijk mogen we jou snel ontvangen als lid en op onze club!

Namens het hele bestuur van de Supportersvereniging, veel gezondheid en tot ziens!