Nieuws supportersvereniging

Beste leden van de Supportersvereniging,

Hopelijk is iedereen de afgelopen periode goed doorgekomen en is iedereen gezond.

Helaas kwam dit voetbalseizoen vroeg ten einde door het coronavirus. Dit betekend niet alleen dat alle wedstrijden niet meer door konden gaan, maar ook een aantal van onze activiteiten gingen niet door. Waaronder de feestavond die wij ieder jaar organiseren kon niet doorgaan en dat vinden wij natuurlijk erg jammer.

Wij willen daarom als alles weer zo goed als normaal is, jullie graag weer ontvangen in de kantine voor een leuke feestavond. Wij kunnen niet wachten om samen met jullie weer onze club te steunen en het samen gevoel weer te creëren.

Wij houden jullie hiervan op de hoogte wanneer dit weer kan en mag.

Verder kijken wij ook vooruit en in maart 2023 wordt onze club 90 jaar! Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom zullen wij kijken wat wij hier precies nog aan bij kunnen dragen.

Wij hopen jullie z.s.m. weer te zien op de club!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van de Supportersvereniging v.v. Steenbergen.