728x90ad
VV Steenbergen

Nieuwkomers voor 13e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2019

Ondanks het feit dat bijna alle jeugdteams in Nederland nog aan het genieten zijn van de zomerstop, komen de eerste inschrijvingen voor het 13e Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdtoernooi al weer binnen.

Voordat er nog maar een bal had gerold tijdens de 12e editie was de eerste inschrijving al binnen, VOC uit Rotterdam komt ook de komende editie weer naar Steenbergen. Op dit moment is al ongeveer 25% van het deelnemersveld ingevuld.

Ieder jaar mogen wij weer nieuwe clubs/teams ontvangen, zo ook tijdens de 13e editie. RCL uit Leiderdorp zal met de JO13-1 en JO13-2 gaan deelnemen. De teams van trainers Rob van der Cingel en Sam Hartemink hebben besloten om het Albert Heijn Achterberg Toernooi als afsluiting van het seizoen te gebruiken. Ook LYRA uit De Lier gaat deelnemen aan de 13e editie. Trainer Sjoerd Bos reageerde enthousiast op de uitnodiging en zal op 15 juni 2019 met de JO13-1 afreizen naar Steenbergen. Beide JO13-1 teams komen uit in de hoofdklasse, waarmee titelverdediger De Jong Academy direct al 2 goede uitdagers heeft, naast natuurlijk de JO13-1 van Steenbergen.

De Jong Academy verdedigt overigens in alle categorieën de titel in de hoogste poule, toernooicommissielid Tim vd Ree zal in alle poules op zoek gaan naar geduchte tegenstanders voor de Tilburgse voetbalschool, die ook komend jaar weer met 4 teams meedoet. Uiteraard zal er in de andere poules ook volop ruimte zijn voor andere teams.

Wilt u met uw team ook deelnemen? U kunt uw team inschrijven via: toernooien@vvsteenbergen.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *