Nieuwe tussenstand Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal 2019

Met een stuk minder treffers dan in speelronde 1, maar ondanks diverse spannende wedstrijden nog altijd geen gelijkspel, is de 2e speelronde van het Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal geëindigd.

In de 1e divisie boekte 100%Voetbal/Emeni de eerste overwinning na hun promotie, het werd 3-2 tegen Stukadoorsbedrijf Verwijs. Een knotsgekke wedstrijd woensdagavond tussen Biedspel.nl en Sportparkuitje.nl eindigde in een 8-6 overwinning voor titelverdediger Biedspel.nl, een dag later speelden met Autoschade van Gils en Senzomax 2 oud-winnaars tegen elkaar. De naamgever van de competitie stond met 4-2 voor, maar moest in de slotfase buigen en uiteindelijk doet de uitslag (4-7) geen spannend duel vermoeden.

In de 2e divisie is alleen Zorgwijzer.nl nog puntloos, nadat het met 4-2 van TT Dips verloor. DateByte pakte evenals TT Dips de eerste punten, na een bloedstollende thriller tegen Eetcafé ‘t Goeleven (2-1), alleen Verbeek Boomkwekerijen is nog foutloos, dat won met 7-4 van Kazooie FC (zie foto).

De 3e divisie kent 2 koplopers, na de monsteroverwinningen van vorige week maakten Van Der Riet Totaalbouw De Heen (12-1 tegen Parenclub de Natte Snor) en De Jong Sportkleding (7-3 tegen FC Linksbuiten Adem) geen fout afgelopen donderdag. Woensdag wist Marina Bar al te winnen van FC Ziekenhuisbal, na een gelijkwaardig duel won Marina Bar met 2-1, waardoor beide teams nu de 3e plaats delen.

Komende vrijdag spelen koplopers Van Der Riet Totaalbouw De Heen en De Jong Sportkleding tegen elkaar, om 20.00u. Om 21.00u vervolgens 2 spannende duels in de 1e divisie, als Biedspel.nl tegen Autoschade van Gils speelt en 100%Voetbal/Emeni de strijd aangaat met Senzomax.

De tussenstand na speelronde 2 vind je hier, de uitslagen en het resterende vindt u hier.