Nieuwe tribunebordsponsor gezocht

Binnen de Sponsorcommissie zijn wij op zoek naar een nieuwe tribunebordsponsors. Vorig seizoen hebben flink wat sponsors meegeholpen om de Pi-Air Tribune volledig te renoveren, waardoor deze er weer spik en span uit ziet. Tegen de achterwand komen er nu enkele plaatsen vrij, mogelijk ook voor uw bord!

Zie je het als sponsor helemaal zitten op een bord van jouw bedrijf op de prachtige tribune te hangen van V.V. “Steenbergen”? Neem dan contact op voor meer informatie via: sponsoring@vvsteenbergen.nl of 1 van de Sponsorcommissieleden (zie rechts van deze pagina)

Wilt u wel bijdragen aan onze vereniging, maar is een (tribune)bord nog te veel van het goede? We hebben ook nog plaats bij de kantinebalbordjes!