Nieuwe tenues V.V. “Steenbergen”

De nieuwe tenues van V.V. “Steenbergen” zijn gepresenteerd. Zoals eerder gemeld gaat de overgang naar BKS Sportkleding als nieuwe kledingleverancier gepaard met de overgang van Hummel naar Stanno als kledingmerk.

Het grote voordeel is dat Stanno een ‘Custom made’ kledinglijn heeft, daarom gaan de teams van V.V. “Steenbergen” in een uniek shirt spelen. Er is een periode van 3 jaar om over te gaan naar de nieuwe tenues, maar mocht u geïnteresseerd zijn in de kosten voor de nieuwe tenues, kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie (sponsoring@vvsteenbergen.nl). Voor shirtsponsors waarmee nog een overeenkomst loopt is een speciale pakketprijs vastgesteld, mede afhankelijk van de resterende looptijd van het contract.

Nieuwe tenue
Er is op de achtergrond al enkele maanden hard gewerkt aan het nieuwe tenue. Vele opties passeren de revue, de betrokkenen menen met dit shirt een uniek shirt te hebben samengesteld dat recht doet aan de historie, maar ook eigentijds is waarmee we weer vooruit kunnen. De blauw-witte banen ziet u nog op de achtergrond terugkomen in het tenue, prominent aanwezig zijn dunne witte strepen op het blauwe shirt. Op de rug uiteraard ruimte voor het nummer, daarboven zal op alle tenues het logo van BKS Sport- en Bedrijfskleding staan. De witte kraag en rand op de mouwen maakt het helemaal af. Wat niet veranderd is, is dat het logo van onze vereniging op de linkerborst zal staan, daaronder is ruimte voor en shirtsponsor (in het voorbeeld is dit ook BKS Sport- en bedrijfskleding)

Daarnaast is op de mouw, naast het logo van Stanno, ook ruimte gemaakt voor het logo van onze hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg. Het voordeel van dit custom made shirt is dat alles vooraf al in het shirt gesublimeerd is. Als vooraf bekend is welke sponsor(s) er op de shirts komen, wordt alle bedrukking gesublimeerd.

Meer weten over de nieuwe tenues?
Neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsoring@vvsteenbergen.nl). Zij kunnen u precies vertellen wat de nieuwe pakketten zijn, wat ze kosten en wat de inhoud en hoe lang de looptijd van een shirtsponsorovereenkomst is.

Naast de nieuwe tenues, is er ook nieuwe lijn met o.a. jassen, trainingspakken en inloopshirts. Zowel onze sponsorcommissie als BKS Sport- en Bedrijfskleding staan klaar om iedereen hierin te adviseren, de kledinglijn hiervan vindt u op de nieuwe clubshop.

Stanno
Stanno is een allround sportmerk met een focus op teamsport. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie accessoires, sokken en keepershandschoenen. Vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’, is Stanno een onderscheidende speler op de internationale markt.

BKS Sport- en Bedrijfskleding zal zoals reeds gemeld de leverancier hiervan zijn, in de winkel zal dan ook altijd een kleine voorraad broekjes en kousen aanwezig zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.