Nieuwe pupillen v/d Week seizoen 2021/2022 bekend

Over een aantal dagen start de (beker)competitie van het eerste elftal. Elke thuis wedstrijd van het eerste team is er een “pupil van de week”. Hij of zij wordt dan in het zonnetje gezet. Volgens oud “pupillen vd week” een hele leuke middag.

Via loting zijn de “pupillen van de week” weer bekend. Aangezien we nog enkele spelertjes van het seizoen 2019/2020 over hadden, gaan zij eerst. Het gaat om de volgende spelertjes;

Uit het seizoen 2019/2020:

Tim Hamelink (JO11-2), Morris vd Reest (JO11-2), Justin Schouten (JO11-1), Sam Stoeldraaier (JO11-1) en Mika Embregts (JO11-1)

Nieuw gekozen zijn:

10-1: Yannick Broekhuijzen, Jaiven van der Schoot, Ravi Baartmans

9-1:   Tygo Bulte, Xavi Rijken, Sjoerd Krijnen

9-2:  Mace van Dongen, Oliver Ham en ? (reserve bij bekerwedstrijd)

Van harte gefeliciteerd

Binnenkort krijgen jullie een mail/brief thuis met alle informatie omtrent deze prachtige dag. We gaan dan de wedstrijd waar jij de pupil bent bekijken, foto maken met het pupil-shirt, een klein interviewtje voor het programmabladje te vullen.

Groetjes,

Gerard en Mark

“Pupil vd Week” coördinatoren vv Steenbergen

Klik hier voor meer info!