Nieuwbouw kleedkamers

Het is eindelijk zo ver! De bouw van onze nieuwe kleedkamers kan starten. Dat betekent dat er de komende maanden veel werkzaamheden plaatsvinden op ons sportpark. Met deze periodieke nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van de voortgang. We hopen zeer vroeg in het voetbalseizoen 2021/2022 de nieuwe accommodatie in gebruik te nemen.

Proces
Op 1 maart hebben voorzitter Wim Roovers en penningmeester Jasper van Tilburg namens V.V. “Steenbergen” de overeenkomst met de gemeente Steenbergen getekend voor de financiële ondersteuning voor de bouw van de kleedaccommodatie. Het bestuur van V.V. “Steenbergen” heeft Verkaart Bouwbedrijf gevraagd om – in samenwerking met Madri Install Service – de nieuwbouw te realiseren. Wij zijn verheugd dat deze twee Steenbergse bedrijven de klus willen klaren en daarbij kennis en ervaring benutten van bedrijven die als sponsor bij de vereniging zijn betrokken.

Werkzaamheden
De verwachting is dat de werkzaamheden in de week van 29 maart zullen starten. Dat betekent dat er de komende maanden extra drukte op en rond het sportpark zal zijn. We vragen iedereen de aanwijzingen voor bijvoorbeeld looproutes zo goed mogelijk op te volgen. Op die manier kunnen de bouwwerkzaamheden zo veilig mogelijk worden uitgevoerd.

Om de werkzaamheden financieel verantwoord uit te kunnen voeren, heeft het bestuur ervoor gekozen om de werkzaamheden in twee fases op te delen. Tijdens de eerste fase worden acht nieuwe kleedkamers (inclusief verzorgingsruimte) gebouwd op de plek van de huidige kleedkamers F t/m I. We hopen dat deze nieuwe accommodatie in september is afgerond. Tijdens een volgende fase worden de kleedkamers A en B omgebouwd tot wedstrijdsecretariaat en kleedruimte voor scheidsrechters. Het bestuur besluit op een later moment over de precieze planning van deze fase, met inachtneming van de financiële situatie van de vereniging.

Vrijwilligers
De bouw van een nieuw kleedaccommodatie en de afbetaling van de door de gemeente verstrekte lening betekenen voor V.V. “Steenbergen” een grote financiële opgave. Om die reden proberen we met hulp van zo veel mogelijk vrijwilligers de kosten te drukken, uiteraard in samenspraak met de aannemer. In de volgende nieuwsbrieven zullen we daar meer over melden, ook over hoe iedereen die wil een bijdrage kan leveren.

Sponsoring
V.V. “Steenbergen” heeft een trouwe groep sponsoren. De sponsorcommissie is druk bezig om na te gaan of en zo ja hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan de nieuwbouw. Sponsoren die een bijdrage willen melden of vragen hebben, kunnen zich melden bij de sponsorcommissie.

Acties
Elke financiële bijdrage is de komende tijd welkom. Om die reden zullen we acties op touw zetten om geld in te zamelen. De coördinatie hiervan ligt bij de sponsorcommissie en Klaas de Wit. Wie goede ideeën heeft, kan zich daar melden.

Contactpersonen
Zoals aangegeven zullen we jullie tijdens de werkzaamheden regelmatig informeren over de voortgang. Als er tussendoor vragen zijn, dan kun je terecht bij de volgende contactpersonen:

Algemene vragen
Wim Roovers (voorzitter)