Nico Brok nieuw lid hoofdbestuur

Afgelopen donderdag 6 september werd tijdens de Algemene Leden Vergadering Nico Brok voorgedragen als nieuw bestuurslid. Vanuit zijn rol als kantinebeheerder, gaat hij dit belangrijke gedeelte van de vereniging nu in het bestuur vertegenwoordigen.

Naast de komst van Nico nam het bestuur afscheid van interim voorzitter Marco van Kaam. Hij nam afscheid na 2 jaar interim-voorzitterschap en tal van jaren als bestuurslid, eerst vanuit de jeugdcommissie, daarna nam hij de post senioren zaken op zich.

Helaas is er geen opvolger gevonden voor 1 van deze 2 posten, waardoor het bestuur de taken onderling zal moeten gaan verdelen. Mocht u interesse hebben in het voorzitterschap of de seniorenzaken willen behartigen, kunt u zich wenden tot 1 van de huidige bestuursleden of mailen naar secretaris@vvsteenbergen.nl.