Meiden- en damesvoetbal in de lift bij V.V. “Steenbergen”

Inmiddels zijn er alweer aardig wat jaren dames actief binnen onze vereniging. In het seizoen 2015/2016 stroomde een groep dames in, met her en der al een verleden bij de vereniging. 6 jaar later staan we aan het begin van het 7e seizoen van onze Dames 1. Dame van het eerste uur, Yara Vermeulen, kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Na een bijzondere periode mogen we dan eindelijk weer, zo ver het mogelijk is, samen voetballen. We hebben een gezellig team met leuke meiden. En zijn dan ook zeker benieuwd hoe we het komend seizoen gaan doen.”

Dames 30+
Eind 2019 meldde ook een groep enthousiaste dames zich om deel te gaan nemen aan de 30+ competitie. Een groot deel van deze groep vertegenwoordigde het blauw-wit in het verleden ook al. Destijds in het Dames 1 team, wat al eerder actief was. Helaas hebben zij nog weinig wedstrijden kunnen spelen, de teller staat slechts op 1. Laten we met elkaar hopen dat daar dit seizoen verandering in zal komen.

Zaalvoetbal
Afgelopen seizoen heeft een deel van het Dames 1 team ook de zaalschoenen ondergebonden. Een deel van het elftal dat op het veld actief is speelt inmiddels dus ook hun wedstrijden op vrijdagavond in ’t Cromwiel. Ook zij hebben uiteraard weinig wedstrijden kunnen spelen, des te meer zin men heeft in het nieuwe seizoen.

Meiden onder 19 / Dames 2
Vanaf dit seizoen zal een nieuwe lichting meiden Steenbergen gaan vertegenwoordigen. Een aantal maanden geleden kwam de vraag welke mogelijkheden er bij Steenbergen zijn om een nieuw team op te richten. Na een gesprek werd enkele keren met de nieuwe groep getraind, maar ook samen met Dames 1. De nieuwe meiden, in de leeftijdscategorie 16 tot 19 jaar, zal komend seizoen uitkomen als Dames 2. We zijn voor hen nog wel op zoek naar een trainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Joost van der Ree of een mail sturen naar dames@vvsteenbergen.nl