Marga Roovers eerste ‘Vrijwilliger van het Jaar’

Tijdens de Vrijwilligersavond op vrijdag 15 maart is Marga Roovers verkozen tot de Vrijwilliger van het Jaar 2023.

Marga, de vrouw van onze voorzitter, is iemand waarvan je echt kunt zeggen dat ze een hele belangrijke stille kracht is. Elke zaterdag lopen er honderden fanatieke voetballers en voetbalsters rond op ons sportpark. Door de juiste kleedkamer en veld indeling verloopt dit elke zaterdag weer, door de strakke planning van Marga als een goed rollende bal (om maar even in voetbal termen te blijven). Daarnaast organiseert ze ook in overleg met trainers en leiders diverse oefenwedstrijden. Ook in de kantine is Marga regelmatig te vinden. Zowel voor de bar maar vaker achter de bar want daar kan ze zichzelf nuttig maken voor onze vereniging. Iets waar Marga zich prettig bij voelt.

Andere genomineerden waren in alfabetische volgorde: Ed Mosmans, Michel Reijns, Erik Verstrepen & Marianne de Wit.