728x90ad
VV Steenbergen

Maickel Sebrechts kandidaat-bestuurslid Facilitaire Zaken

Het bestuur is blij om Maickel Sebrechts als kandidaat-bestuurslid facilitaire zaken te kunnen verwelkomen. Maickel is sinds kort trainer van het jeugdteam waarin zoon Melle speelt (JO8-2), daarnaast is hij in het verleden (hoofd)trainer geweest bij diverse verenigingen, waaronder ook V.V. “Steenbergen” maar ook SC Welberg, V.V. Achtmaal en vv Oranje Blauw’14. Deze ervaringen zullen hem helpen om niet alleen zijn eigen deeltaak binnen het bestuur goed uit te kunnen voeren, maar ook de overige bestuursleden van goede repliek te kunnen voorzien.

Maickel is in het dagelijks leven facilitair medewerker bij de politie, waardoor zijn huidige professie naadloos aansluit op de rol die hij binnen ons bestuur gaat bekleden. Deze vacature was ontstaan na het stoppen van Rob Driessen, die elftalleider van het 1e elftal is geworden. Maickel zal tot de eerstvolgende ALV kandidaat-bestuurslid zijn, tijdens de ALV zal hij zich kiesbaar stellen en kunnen de leden zijn lidmaatschap bevestigen.

Maickel is te benaderen via facilitair@vvsteenbergen.nl. Wij wensen Maickel veel plezier en succes in zijn nieuwe rol binnen onze vereniging!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *