728x90ad
VV Steenbergen

Lamb Weston / Meijer sponsort inloopshirts 1e elftal

V.V. Steenbergen heeft dit seizoen een nieuwe sponsor voor het 1e elftal: Lamb Weston / Meijer. Naast de inloopshirts hebben ze ook trainingstruien gesponsord, waardoor ons 1e elftal er op ons sportpark binnenkort weer spik en span bij loopt op alle momenten van de week.

Dit bedrijf is een grote speler in de voedingsmiddelensector die met 6 fabrieken in Europa (waaronder Bergen op Zoom) op een duurzame manier diepvries en gedroogde aardappelproducten maakt. Het merk Lamb Weston® ligt in het vriesvak van veel Nederlandse supermarkten met een aantal producten, zoals bijgaande Burger Fries. Ook worden de frites en specialiteiten zoals Twisters en CrissCuts geserveerd in restaurants in zo’n 100 landen Europa en het Midden-Oosten. Hoe leuk is dat!

Er werken ruim 200 mensen in Bergen op Zoom en het is een groeiend bedrijf! Dus laten we zorgen dat de shirtreclame van ons 1e elftal goed zichtbaar is, zodat ze hun bekendheid bij het zoeken naar nieuwe collega’s vergroten. Wie weet hebben ze ook wel een vacature voor jou?

Lamb Weston / Meijer wenst ons een smakelijk seizoen toe!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.