Koninklijke onderscheiding Goof Musters

Afgelopen dinsdag werden traditioneel vele Nederlanders onderscheiden, in de Gemeente Steenbergen viel deze eer ten deel aan de nietsvermoedende Goof Musters. Zijn 3 zonen haalden hem deze ochtend op, waarna hij gedecoreerd werd door burgemeester vd Belt.

Goof is al 29 jaar lid van onze vereniging en gedurende de volledige periode heeft hij zich ingezet voor onze vereniging. In eerste instantie als leider/trainer van 1 van zijn zonen, maar al snel bekleedde hij andere functies: hij nam achtereenvolgens plaats in het jeugdbestuur, is wedstrijdsecretaris geweest en na een flinke periode als assistent-scheidsrechter bij het 1e elftal is Goof nog altijd ieder weekend actief als arbiter bij jeugd- of seniorenwedstrijden.

Daarnaast is hij ook lid van de onderhoudsploeg en heeft hij tijdens de nieuwbouw van de kleedkamers meer dan een steentje bijgedragen. Naast V.V. “Steenbergen” is Goof ook actief als vrijwilliger bij Stichting Wielercriterium en het jaarlijkse Ijsfestijn, maar ook voor zijn buurtgenoten zet hij zich veelvuldig in. Zijn onderscheiding is dan ook meer dan terecht en namens onze vereniging willen we hem hiermee feliciteren. We hopen dat we nog lang van elkaar kunnen genieten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.