Kleedkamers feestelijk geopend

Op vrijdag 8 oktober was het dan zo ver, na 7 maanden keihard werk door zowel professionals (onder leiding van aannemer Bouwbedrijf Verkaart en Madri Install Service) als vrijwilligers vanuit de vereniging werd het nieuwe kleedkamergebouw opgeleverd. Namens de bouwcommissie was voorman Rob Driessen de aangewezene, om samen met wethouder Esther Prent (die de portefeuille Sport beheert) het ‘lint’ door te knippen en de kleedkamers te openen.

Dit gebeurde natuurlijk niet voordat voorzitter Wim Roovers diverse vrijwilligers maar ook het verantwoordelijke bouwmanagementbureau, de aannemer en het installatiebedrijf had bedankt: zij hebben iets weggezet wat duidelijk als visitekaartje zal dienen.

Na deze plichtpleging werd het glas geheven buiten en stonden de genodigden natuurlijk te trappelen om al het moois te bekijken. De dag erna werd het gebouw al direct in gebruik genomen tijdens de eerste drukke zaterdag. Komende week zal ook Fysiotherapie Dennis Melief zijn eerste ‘spreekuur’ hebben op de nieuwe locatie.