Klaas de Wit krijgt lintje

Klaas de Wit heeft op 26 april een lintje gekregen voor zijn vele verdiensten in de gemeenschap. Helaas was hij niet fysiek aanwezig op het gemeentehuis maar lag in het ziekenhuis herstellende van een operatieve ingreep. Tijdens een live verbinding kon de burgemeester toch de traditionele woorden uitspreken: “het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om Klaas de Wit te benoemen tot lid in de Order van Oranje-Nassau.”

Klaas is al meer dan 25 jaar lid van V.V. “Steenbergen”, en heeft in deze jaren zich ingezet voor diverse cruciale functies. Om een paar te noemen: bestuurslid, voorzitter, penningmeester, kantine medewerker en wedstrijdsecretaris. Tevens is Klaas de medeoprichter van de mini supportersvereniging.

Hij is bijna altijd op zaterdagochtend op het sportpark aanwezig om de (voetballende) jeugd te helpen en aan te moedigen. Op Klaas kun je altijd een beroep doen. Steeds met een glimlach, maar ook (opbouwend) kritisch naar het bestuur toe. Hij heeft echt een blauwwit hart.

Daarnaast kun je Klaas ook treffen in de Plusbus, is erg actief in het Roparun team “Door Dik en Dun” en is voorleesvrijwilliger bij de Wijzijn groep. Namens de hele vereniging:

Klaas, hartstikke mooi en je hebt dit lintje zondermeer verdiend.