728x90ad
VV Steenbergen

Kantine op zaterdag 19 augustus weer open

De zomerstop is benut door onze onderhoudsploeg en de aannemer om de kantine een metamorfose te geven. De ruimtes van het sanitair zijn volledig vernieuwd, in de keuken is een nieuwe (en grotere) frituurinstallatie met bijbehorende afzuiginstallatie geplaatst maar het meest in het oog springen de nieuwe vloer en het nieuwe plafond, met bijbehorende hernieuwde verlichting. Ook op de achtergrond is er nog van alles veranderd in de kantine, alle kabels konden nu verlegd worden, een aansluiting voor de DJ-installatie, extra stroompunten en een nieuwe meterkast. Dit alles zodat de kantine weer jaren vooruit kan.

We zijn dan ook trots dat we op zaterdag 19 augustus de verbouwde kantine weer open kunnen stellen, we heten u van harte welkom om de nieuwe kantine te komen aanschouwen de komende weken!

Uiteraard is het nog niet helemaal klaar, in de winterperiode willen we ook het terras nog opnieuw bestraten, zodat alles toekomst proof is.

Verbouwing kantine
Deze zomer gaat V.V. “Steenbergen” de kantine verbouwen. In navolging van de nieuwe kleedkamers, zal ook de kantine binnenkort flink vernieuwd worden. Er is overeenstemming bereikt met aannemer Jasper Lodders (BouwTotaal Lodders) en clublid Mark van Laarhoven (MVL Installatietechniek) om vanaf half juni te starten.

De toiletgroep zal aangepakt worden, zowel het sanitair als tegelwerk zal vernieuwd worden. Daarnaast zal de vloer in zijn volledigheid vervangen worden door een nieuwe tegelvloer. Volgens schema zal de kantine dan eind juli er weer spik en span uit zien.

Naast deze voor de bezoekers zichtbare aanpassingen, zal er ook een nieuwe frituur geïnstalleerd worden (met een grotere capaciteit) met behulp van de familie Huijzers (Huijzers Grootkeukentechniek), wat achter de schermen ook resulteert in een andere afzuiging en een nieuwe groep. Parallel hieraan wordt ook direct de verouderde meterkast vernieuwd, zodat we weer vele jaren vooruit kunnen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *