728x90ad
VV Steenbergen

Jordy Dam keert terug bij V.V. “Steenbergen”

Nadat eerder al bekend werd dat Joshua van Willigen over komt van Vosmeer, is deze week ook bekend geworden dat de 23-jarige Jordy Dam na 1 seizoen afwezigheid weer terugkeert in het blauw en wit van V.V. “Steenbergen”.

Jordy was na 5 seizoenen benieuwd hoe het een stap hogerop zou bevallen. ‘Bij DOSKO ben ik enorm goed ontvangen, een warme club waarbij iedereen klaar staat voor de nieuwe spelers. We zitten alleen wel in een fase waarin alles verkeerd valt en ik merk voor mezelf dat het plezier er nu minder is. Misschien mis je het toch meer dan je vooraf zou verwachten, zeker nu met m’n gezinnetje kom ik toch ook weer vaak in Steenbergen.’

Mede door die achtergrond ging hij in gesprek met assistent-trainer Rick Musters en de nieuwe hoofdtrainer Robin Borremans. ‘Dat was absoluut een goed gesprek, zeker gezien de kwaliteiten in de huidige selectie denk ik dat we wel voor de 2e klasse kunnen gaan volgend seizoen. Hopelijk blijven alle huidige selectiespelers ook in het nieuwe seizoen, zodat we elkaar beter kunnen maken door de concurrentie. Het voor elkaar willen werken en duels willen winnen is wel iets wat ik nu een beetje mis, de ‘Steenbergse mentaliteit’ gekoppeld aan het vermogen om te voetballen kan het verschil maken, dat zie je ook in het huidige seizoen terug.’ besluit Jordy.

Met hem keert een sterkhouder terug, die in zijn laatste seizoen voor Steenbergen 11 treffers maakte en ook de seizoenen daarvoor was hij een gezichtsbepalende speler die vooral in aanvallend opzicht gevaarlijk was en met een goede vrije trap gewapend is. In alle duels samen maakte hij al 46 treffers, hij kwam al tot 250 duels in de seizoenen die hij al in het eerste elftal speelde.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *