Jong geleerd is oud gedaan

De JO11-1 is wellicht het meest talentvolle jeugdteam wat op dit moment bij V.V. “Steenbergen” op de velden staat. Vorig seizoen hebben zij in de JO9 op hoofdklasse niveau geen wedstrijd verloren. Om meer uitdaging te creëren voor het team is er besloten om de JO10 over te slaan en direct de stap te maken naar een iets groter veld en (fysiek) sterkere tegenstanders in de JO11.

Met deze stap wilde de jeugdcommissie ook graag, zonder de huidige trainers Tijn en Hassan te passeren, iets meer ervaring voor de groep hebben. De jeugdcommissie is na een lange zoektocht uiteindelijk uitgekomen bij een groep trainers die allen een eigen specialiteit hebben ontwikkeld. We zijn dan ook trots dat we mogen aankondigen dat, naast Tijn en Hassan, we liefset 3 begeleiders hebben kunnen vinden, die afwisselend voor de groep zullen staan.

– Marc van der Wegen, trainer van Jong Steenbergen heeft met zijn team de gehele jeugdafdeling op hoofdklasseniveau doorlopen.
– Robin Borremans, de huidige trainer van het eerste elftal. Met zijn trainerservaring en zijn verleden als voetbalschooleigenaar weet ik zeker dat het een aangename aanvulling is voor dit team.
– Adnan Alisic, oud prof speler van o.a. Utrecht, Excelsior en FC Dordrecht heeft natuurlijk enorm veel praktijk ervaring maar heeft ook training gegeven aan kinderen bij de Feyenoord Soccer School, die trouwens in de herfstvakantie weer naar Steenbergen komt, je kan je hier inschrijven.

Hassan El Jilali is ook al langer verbonden aan V.V. “Steenbergen” en ook dit seizoen mogen we weer rekenen op zijn assistentie. We hebben Tijn Stoeldraijer bereid gevonden om op zaterdag betrokken te blijven als leider. Hij neemt de opstelling voor zijn rekening.

Dat de nieuwe opzet veel steun krijgt blijkt ook uit de sponsors, Matra Coatings & AS Complete Woningstoffeerder, die zijn opgestaan om te zorgen dat het gehele team straks weer pico bello op het veld staat.