JO12-1 & JO13-1 spelen eerste duel 2021

Is normaal het Nieuwjaarsmixtoernooi de eerste activiteit van het jaar, wordt ook in 2021 alles nog anders. Op 9 januari 2021 werd de eerste onderlinge wedstrijd van het nieuwe jaar 2021 gespeeld. Nadat iedereen elkaar een gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst had, kon de wedstrijd tussen de JO13-1 en de JO12-1 van V.V. “Steenbergen” van start gaan.

Het eerste fluitsignaal was al om 9.30 en met een temperatuur van 2 graden onder nul en een met witte dauw bedekte grasmat, moesten de jongens na 3 weken rust weer aan de bak. Drie spelers van de JO13-1 deden met de JO12-1 mee en zo kon er 11 tegen 11 gevoetbald worden. In het begin even wennen aan het wat moeilijker bespeelbare veld, de bal gleed meer dan dat hij rolde, maar langzaam kwam het zonnetje erdoor en werd het veld steeds beter.

Uit een corner scoorde Levi de Kok de 1-0 voor JO13-1, even later weer uit een corner scoorde Keano van Poppelen de 2-0. Uit een mooie aanval over verschillende schijven schoot Mathieu Verkouter uiteindelijk de 3-0 binnenkant paal binnen. Dit was de ruststand. In de tweede helft ook meer kansen voor de JO13-1, het werd 4-0 door Jason Banis. De JO12-1 kwam langzaam iets beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een doelpunt 4-1. Vervolgens scoorde Tristan Kerp nog 2 doelpunten voor de JO13-1, zodat de eindstand 6-1 was. Een nuttige oefenwedstrijd voor beide partijen, heerlijk om weer te kunnen voetballen.