Jim van der Weegen en Tymen van Ramshorst succesvol bij NAC

Oud-Steenbergen spelers Jim en Tymen spelen op dit moment bij NAC JO15-1. Met hun team zijn ze op dit moment erg succesvol in de Eredivisie. Na de winterstop is het team actief in de Eredivisie hoog met o.a. Ajax, PSV, Feyenoord en AZ.

Tegen Feyenoord en Ajax werd een hele knappe 4-1 overwinning geboekt. Ook de wedstrijden tegen Alphense Boys (5-1) en Sparta Rotterdam (3-4) werden in het voordeel van de formatie uit Breda beslist. Daarmee hebben de jongens de leiding gepakt.

Dat beide spelers op de goede weg zijn bleek eind vorig seizoen, beide mochten zich op woensdag 6 november op de KNVB Campus in Zeist melden voor een selectiewedstrijd.

Vanuit Steenbergen houden we de ontwikkeling van beide jongens graag in de gaten!