728x90ad
VV Steenbergen

Jeugdtrainers zorgen voor leuke spelletjesochtend

Zaterdag 23 januari organiseerden diverse trainers voor de JO13-1, JO14-1 en JO15-1 in samenwerking met de Uhlsportkeepers Academy voor een spelletjescircuit. 8 groepjes spelers werkten een parcours van 13 verschillende voetbalvormen, die allemaal ‘Footgolf’-gerelateerd waren.

Zo waren er ringen, hangen in een doel én plat op de grond, een kliko, en omgedraaide goal en een mand waarin nu ‘gescoord’ moest worden. Het aloude latje trap kwam natuurlijk ook voorbij, net als een voetbalvariant op Bowling en Jeu-de-Boules. In kleine groepjes, met zoveel mogelijk spreiding, gingen alle spelers met 1 begeleider op gepaste afstand aan de slag.

Elders op het sportpark speelden de JO11-2 en JO12-2 een onderling duel (uitslag: 4-4), gadegeslagen door enkele ouders die van achter het hek spiekten.

Ook de allerjongste leden waren aan de slag, onder leiding van Ramon van de Kasteele (speler van zondag2) en Sabine Ninteman kwamen liefst 9 spelertjes uit de leeftijd 4 t/m 6 jaar enthousiast in actie op deze zonnige ochtend.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *