728x90ad
VV Steenbergen

Jeugdspelers stromen door naar selectie

Komende zomer zullen minimaal 5 spelers de overstap van de JO19-1 naar de selectie gaan maken. Boudein Bickel, Lars Heshof (foto), Mike de Hoog, Bas van Broekhoven en Diego Vaissaire gaan in de voorbereiding aan de slag om een plaats in de 1e selectie te bemachtigen: dat de jeugdopleiding de komende seizoenen zijn vruchten af gaat werpen is zeker.

Mike en Lars begonnen in het huidige seizoen al meerdere malen in de basis en hebben daarin laten zien het niveau zeker aan te kunnen, in seizoen 2017/2018 deed Boudein regelmatig mee en ook Diego heeft al diverse minuten gemaakt dit seizoen, zij het vooral in oefenduels. In de voorbereiding scoorde hij zelfs al een treffer tegen NVS (Groot Steenbergen Cup).

Back Lars Heshof en middenvelder Mike de Hoog deden vooral voor de winterstop veelvuldig mee, waarin zij zeker niet onder deden voor hun concurrenten op deze posities, maar gezien de personele bezetting bij de JO19-1 konden zij nog niet te vaak mee doen en niet vervroegd doorgeschoven worden. Mike de Hoog kwam bij het eerste al tot twee competitietreffers, bij de JO19-1 kwam hij in de hoofdklasse al tot 22 treffers in 19 duels, bijna 1/3 van de goals van de ploeg van Niels Freekenhorst.

Met deze 5 talentvolle spelers wordt de selectie al meer gevormd, naast de twee nieuwelingen (Jordy Dam en Joshua van Willigen) hebben ook de volgende selectiespelers aangegeven ook volgend seizoen voor V.V. “Steenbergen” 1 uit te komen: Stijn Heideman, Enzo den Haak, Xander Burggraaff, Davy Krijnen, Tom van Riesen, Kevin de Jong & Lennart Boot.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *