Jeugdspelers maken hun officiële debuut

In de afgelopen twee weken maakte twee jeugdspelers hun officiële debuut voor V.V. ‘’Steenbergen’’ 1. Tevens trainen acht spelers mee met de selectie!

In de uitwedstrijd tegen V.V. Zundert 1 viel Declan Thiele in (nadat hij eerder in het oefenduel met METO al zijn officieuze debuut maakte, zie foto) en afgelopen zondag, in de thuiswedstrijd tegen Philippine, maakte Gio van der Wegen zijn officiële debuut. Beide spelers vonden het een mooie ervaring en kijken positief terug op de eerste minuten in V.V. “Steenbergen” 1. Voor beide spelers is het een beloning voor hun goede prestaties in de JO19-1.

In laatstgenoemde wedstrijd was de bank goed bezet met jeugdspelers. Ook Sebastian Stoop (2e jaars JO17) en opnieuw Declan Thiele (2e jaars JO19) namen plaats op de bank. JO19-1 doelman Sebastiaan zit al veelvuldig op de bank, maar heeft 1e doelman Joost van der Ree tot duvserre nog niet hoeven vervangen.

Naast het feit dat deze twee spelers hun officiële debuut hebben gemaakt, trainen in totaal 8 spelers bij tourbeurt mee met het 1e elftal om alvast te wennen aan het seniorenvoetbal en om de verbinding tussen de jeugd en de selectie te vergroten. De staf van het eerste elftal is enthousiast over de potentie bij de jeugdspelers en het enthousiasme waarmee de spelers aanhaken.

Naast deze acht spelers ontwikkelen diverse andere jeugdspelers zich op dit moment dusdanig dat ook die in de gaten worden gehouden!