Jeugdspeler Niels Luijsterburg maakt overstap naar NAC Breda

Niels Luijsterburg speelt volgend seizoen bij NAC JO11. De talentvolle buitenspeler van VV Steenbergen JO10 heeft met succes de stage trainingen bij de eredivisie club afgerond waardoor hij de overstap mag maken naar de jeugdopleiding in Breda. Niels begon op 5 jarige leeftijd met voetballen bij de kabouters van V.V. “Steenbergen” en speelde vervolgens bij JO7, JO8, JO9 en JO10 met zijn vader Ronald als trainer. Naast de trainingen en wedstrijden bij V.V. “Steenbergen” volgde Niels ook extra voetbal trainingen bij voetbalschool Aleco in Roosendaal en bij Feyenoord in Rotterdam. Een hele mooie prestatie van Niels en wij wensen hem dan ook heel veel succes en plezier toe en hopelijk gaat hij een mooie prof carrière tegemoet!