Inschrijving Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal 2019 geopend

Donderdag 6 juni gaat het Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal 2019 van start! Voor de 5e editie worden de competities kleiner gemaakt, er is maximaal plaats voor 4 poules van 6 teams (3 heren- en 1 damespoule), aangezien we na dit seizoen pas laat kunnen beginnen én de zomervakantie vroeg valt. In 5 weken bestrijden de deelnemende teams (minimaal 10, maximaal 17 spelers) elkaar op half veld in een recreatieve 7-tegen-7 competitie, de wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld van het Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan in Steenbergen. De competitie loopt tot donderdag 4 en vrijdag 5 juli!

Daar de speelduur korter is, zal ook het inschrijfgeld omlaag gaan naar € 75,-, verder zijn er geen veranderingen: elke week speel je op donderdag óf vrijdagavond tussen 19.00u en 22.00u een wedstrijd in je competitie, de speelduur bedraagt 2 keer 25 minuten en je mag doorlopend wisselen.

Inschrijven kan via het mailadres: zomeravondvoetbal@vvsteenbergen.nl, het inschrijfformulier vindt u hier.