728x90ad
VV Steenbergen

In de media

BN/deStem

Teams uit gemeente Steenbergen scoren het meest: alleen meer goals op Schiermonnikoog

STEENBERGEN – Voetbalteams uit de gemeente Steenbergen hebben een neusje voor de goal. Gemiddeld werd er 3,374 keer per wedstrijd gescoord. Alleen op Schiermonnikoog werd een hoger gemiddelde bereikt (3,375), maar daar speelden afgelopen seizoen slechts vijf teams.

Dit was natuurlijk niet alleen te danken aan Vincent Mosmans (foto), hoewel hij met 7 competitietreffers bij het 1e elftal en 32 treffers (alle duels) bij het 2e elftal wel de topscorer van de seniorentak was. Toch bleven zowel Thomas de Hoog (JO11-1, 48 goals) als Bas van den Berg (JO11-2, 56 goals) hem voor binnen onze vereniging. Lees meer

Trainersmagazine

In de laatste editie van het trainersblad ‘Trainersmagazine’ verscheen een interview met de trainer van onze JO19-1, Tim van der Ree. ‘Ik heb een aantal maanden wat werkzaamheden voor hun website verricht en zodoende waren we al in contact gekomen’ aldus Tim.

Voor V.V. “Steenbergen” natuurlijk een mooi uithangbord. Tim zet uiteen over het teamgevoel, hoe hij dit (succesvol) probeert op te roepen en natuurlijk zijn ambities. Onderstaand in 4 PDF-documenten het interview.

Pagina 1

Pagina 2

Pagina 3

Pagina 4