Hoogste punt nieuwbouw kleedkamers gevierd

Afgelopen vrijdag is het bereiken van het ‘hoogste punt’ van de nieuwe kleedkamers gevierd. De dag ervoor werden vlaggen van aannemer Bouwbedrijf Verkaart, Installatiebedrijf Madri, de Gemeente Steenbergen én een 40-jaar oude vlag van V.V. “Steenbergen” al in top gehesen.

Het zogenoemde ‘pannebier’ werd genuttigd door diverse personeelsleden van zowel Madri, Verkaart als Kroon Daken en Goten. Eerst nam voorzitter Wim Roovers het woord om diverse aanwezigen te bedanken voor hun werkzaamheden tot zo ver, ook werden er enkele sponsors die al een bijdrage hebben geleverd kort bedankt. Hierover binnenkort meer!

De oplettende lezer zie dan dat er dus ook al aan het dak gewerkt is, samen met de vrijwilligers die de isolatie hierop aangelegd hebben, heeft Kroon de afgelopen weken het dak gelegd.

De komende weken zal vooral Madri aan de beurt zijn om installatiewerkzaamheden te doen, daarnaast zal er spoedig gestart worden met het betegelen van de natte ruimtes in de kleedkamers.