Graag als eerste van alle ontwikkelingen van de nieuwbouw op de hoogte?

De bouw van de kleedkamers nadert en richting deze grote stap voor onze vereniging gaan er binnenkort diverse acties starten. Daarnaast willen we onze leden en belangstellenden graag zo vaak mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.

Hiervoor willen we een beroep doen op 1 van onze leden die het leuk vindt om de nieuwbouw en hieraan gekoppelde acties kenbaar te maken in Steenbergen en omstreken. We zoeken iemand die affiniteit heeft met onze vereniging én social media, planmatig te werk gaat en daarnaast niet aarzelt om eigen initiatief te tonen, want alle ideeën zijn natuurlijk van harte welkom.

Waarom is dit iets voor jou?
Je kunt hier je eigen ideeën in kwijt en ontwikkelt je vaardigheden op dit gebied. Het zou een mooie positie zijn voor iemand met een commercieel georiënteerde opleiding of baan.

Ben je nieuwsgierig wat we willen gaan doen en hoe jij ons hierin kan helpen? Neem dan contact op met Jasper van Tilburg (penningmeester@vvsteenbergen.nl) of met 1 van de leden van de bouwcommissie (zie blokje rechts van dit bericht)