728x90ad
VV Steenbergen

Glasvezelcampagne kern Steenbergen

Glasvezel in de kern Steenbergen? Het kan! Meldt u aan bij PhoneHouse Steenbergen. Vermeldt daarbij dat u lid van V.V. “Steenbergen” bent, voor elke nieuwe klant doneert The PhoneHouse Steenbergen € 10,- aan V.V. “Steenbergen”.

Glasvezelcampagne?
DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Steenbergen en Welberg. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 6 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel. Inwoners van het buitengebied en de kleine kernen van Brabantse Wal hebben eerder al een aanbod ontvangen onder de naam Glasvezel buitenaf. Veel inwoners kunnen inmiddels al gebruik maken van het supersnelle netwerk. Glasvezel buitenaf is de voorloper van DELTA Fiber Netwerk, maar richtte zich met name op de buitengebieden.

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het COVID19-virus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt iedereen verbonden met elkaar.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners in Steenbergen en Welberg die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Aanleg glasvezel in buitengebied bijna afgerond
Eerder voerde DELTA Fiber Netwerk onder de naam Glasvezel buitenaf succesvolle glasvezelcampagnes in het buitengebied van Brabantse Wal en de kleine kernen in de gemeente Steenbergen. In het buitengebied is de aanleg waarschijnlijk in juni gereed.
De aanleg van het glasvezelnetwerk in de kleine kernen in gemeente Steenbergen is nog in volle gang. De verwachting is dat aan het einde van dit jaar ook hier iedereen die een abonnement heeft afgesloten een werkende glasvezelaansluiting in huis heeft.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *