Gezocht: Stadionspeaker V.V. “Steenbergen”

Altijd al leuk gevonden om de spelers aan te kondigen en vooraf aan de wedstrijd muziek te laten horen vanuit de tribune?

Dit is je kans: V.V. “Steenbergen” is op zoek naar een enthousiaste geluidsman/-vrouw die vooraf aan de wedstrijd van het 1e elftal de bezoekers verwelkomt met een muziekje en de spelers benoemd wanneer ze het veld op komen. De muziekinstallatie is te bedienen met je eigen telefoon en een microfoon krijg je van ons. Onze thuiswedstrijden starten op zaterdag doorgaans om 15.15 uur en eindigen om 17.00 uur.

Ons 1e elftal speelt gemiddeld 1x in de twee weken thuis op zaterdag, dit schema is al in augustus voor heel het seizoen bekend. We verwachten dat je dan omstreeks 14.30 uur de muziek aan zet en de opstellingen voorleest wanneer beide teams het veld op komen. Uiteraard moet je tijdens het duel wel scherp zijn: als er gescoord wordt mag je de doelpuntenmaker benoemen en in de rust zet je de muziek aan.

V.V. “Steenbergen” zorgt uiteraard voor consumpties rondom deze duels. Ben je enthousiast, neem dan gerust contact met ons op. Meldt je aan en steun onze spelers van het 1e elftal.