728x90ad
VV Steenbergen

Footgolf bij V.V. “Steenbergen”

Sinds het begin van het seizoen 2013/2014 ligt er een 9 holes footgolfbaan op het sportpark van V.V. “Steenbergen”. Deze baan is geopend in augustus met het 1e open footgolf toernooi. In navolging van dit toernooi heeft V.V. “Steenbergen” besloten om de footgolfbaan te gaan exploiteren en toegankelijk te maken voor iedereen, in samenwerking met Sportparkuitje.nl.

De footgolfbaan bestaat uit 9 holes. Iedere hole heeft een eigen aftrapplek en eindigt in een hole, die gemarkeerd is met een vlag. De doelstelling is om met zo min mogelijk trappen de eigen bal in de hole te spelen.

Elke hole heeft zijn eigen uitdaging. De ene leent zich perfect voor een hole in one, terwijl op de andere er diverse obstakels ontweken moeten worden om de bal te kunnen ‘putten’. Een mix van holes zorgt voor een footgolfbaan waarop iedereen kans maakt om te winnen.

Footgolf wordt gespeeld in teams van twee personen. Tijdens een ronde spelen twee teams tegen elkaar. De score wordt per hole bijgehouden. Aan het einde wordt de score van elk team opgeteld. En het team met het minst aantal trappen heeft gewonnen

Voor wie?
De footgolfbaan leent zich perfect voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes, etc. Iedereen kan footgolf spelen. Het is een uitdagend, leuk en sportief spel voor jong en oud!

Mogelijkheden
Omdat er op het sportpark van V.V. “Steenbergen” wordt gespeeld, kan er gebruik worden gemaakt van de kantine. Hierdoor is het mogelijk om de activiteit uit te breiden met een hapje en drankje. In overleg kunnen wij een programma op maat voor u samenstellen.

Wilt u gebruik maken van de footgolfbaan? Stuur ons dan uw gewenste datum en wensen en wij gaan een sportief en gezellig programma voor u samenstellen.

Voor meer informatie en reserveringen:
Sportparkuitje.nl
Martijn Hagens
E-mail: info@sportparkuitje.nl
Tel.: 06-53 33 51 57