728x90ad
VV Steenbergen

Finale Devotra Penalty Bokaal seizoen 2018/2019

Op zaterdag 15 juni jongstleden vond tijdens het Albert Heijn Achterberg toernooi de grote finale plaats van de Devotra Penaltybokaal. Alle finalisten van de JO8, JO9, JO10 en JO11 waren om 17.15 uur aanwezig, evenals de keepers van de JO13-1 en JO15-1.

Als eerste mochten de beide finalisten van de JO8-JO9 categorie, Luc van Zundert (JO8-1) en Rayan el Jilali (JO8-2) aanleggen voor ieder vijf strafschoppen met als keeper Thomas Hartog van de JO13-1. Kennelijk was de spanning erg hoog en de keeper goed in vorm, want van de 10 strafschoppen werd er geen één gescoord. Daarna waren de zenuwen beter onder controle en scoorden beide spelers hun zesde strafschop. De zevende strafschop werd echter enkel door Rayan gescoord en daarmee was de winnaar in de categorie JO8-JO9 bekend.

Daarna kwam de keeper van de JO15-1, Job van der Sterren, onder de lat te staan en waren de finalisten van de categorie JO10-JO11 aan de beurt. Deon van de Enden (JO10-3), Anwar van Geel (JO10-2), Luka Krijnen (JO10-1) en Levi de Kock (JO11-1) mochten ieder vijf strafschoppen nemen. Na de eerste drie strafschoppen hadden Luka en Levi nog niet gemist en leek één van deze twee spelers de winnaar te gaan worden. Helaas voor Luka mikte hij de laatste twee strafschoppen op de paal, waardoor Levi de kans kreeg om de finale te winnen. Dit deed hij feilloos, ook zijn vierde en vijfde strafschop wist hij te verzilveren. Met een prachtige score van 5 uit 5 was hij de meer dan terechte winnaar in de categorie JO10-JO11.

Dankzij de sponsor van de penaltybokaal, Jeff Simon van Devotra, waren er weer prachtige bekers beschikbaar voor alle finalisten. Uiteraard waren er ook nog de wisselbekers die weer voor een jaar verhuizen naar de winnaars van dit jaar. Daarnaast waren er ook nog bekers voor de keepers die deel hebben genomen aan de diverse voorrondes en de finale, waarvoor dank! De prijzen werden uitgereikt door Jeff en iedereen kon dus met een mooie beker en/of herinnering naar huis.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *