728x90ad
VV Steenbergen

FIFA-toernooi in kantine groot succes

Afgelopen vrijdag heeft Bart Heshof met een projectgroep van zijn opleiding (Hogeschool Rotterdam) in samenwerking met de mini-supportersvereniging een evenement georganiseerd in onze kantine, wat zij als invulling van hun schoolopdracht konden gebruiken. De inzet was een FIFA toernooi voor het goede doel, namelijk “Het Vergeten Kind”. Hier is een mooi bedrag van € 103,- voor opgehaald (het inschrijfgeld + diverse giften)! Wij danken ieder daarvoor!

Over tot de avond: de kantine was voor aanvang getransformeerd tot een ware gamehall. De 4 tv-schermen die in de kantine hangen werden gebruikt voor dit kampioenschap. Zo werd er zelfs achter de bar gespeeld en ook de tv in de bestuurskamer maakt onderdeel uit van het strijdtoneel. De avond startte om 7 uur met een mooi deelnemersveld van 20 spelers (uit diverse JO15, JO13 & JO12 teams) die onderling de strijd aan gingen om zich te kronen tot FIFA-koning van V.V “Steenbergen”. In 4 poules van 5 werd er fanatiek gespeeld tegen elkaar en werden er mooie spannende potjes neergezet. De nummers 1 en 2 van iedere poule gingen door naar de kwartfinales en maakten nog kans op de titel.

In een zinderende finale trok Marco Creti uiteindelijk aan het langst eind en versloeg hij verliezend finalist Tycho. Marco Creti ging met een cadeaubon van 100% Voetbal naar huis. Tegen half 11 sloten we de avond af en konden we met z’n allen op een geslaagd toernooi terugkijken! Wij bedanken iedereen voor zijn komst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *