728x90ad
VV Steenbergen

Feyenoord Soccer Camp bij V.V. “Steenbergen”

Liefst 52 deelnemers (waarvan 1/3e deel lid van V.V. “Steenbergen” is) hebben de afgelopen twee dagen veel voetbalplezier gehad bij het Feyenoord Soccer Camp op ons sportpark. Onder leiding van oud-international en Feyenoord-coryfee Ben Wijnstekers en oud-Feyenoord Peter Barendse waren diverse trainers van de Feyenoord Academy in de weer om de deelnemende jongens en meisjes niet alleen leuke, maar ook leerzame dagen te laten beleven.

De trainingen waren vooral gericht op techniek, passing, positiespel en afwerken. Daarnaast zijn er verschillende partijvormen afgewerkt en is er gebruikgemaakt van een speciale oefening met Smartgoals.

Dit alles was inclusief lunch (die V.V. “Steenbergen” verzorgde in samenwerking met Albert Heijn Achterberg) én een gezonde versnapering van Verbeek Fruit & Tuinplanten.

Eerder gestopt
Helaas gooide op dag 2 het slechte weer wat roet in het eten, waardoor er eerder gestopt is. De gemiste momenten hiervan zullen op een later moment ingehaald worden. Alle deelnemers worden binnenkort op de hoogte gesteld wanneer het middagprogramma wordt ingehaald.

Foto’s van de dagen vindt u hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *