Vrijwilligersavond seizoen 2023/2024

Date(s) - 15/03/2024

Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën

Het credo “Zonder vrijwilligers geen vereniging” is alom bekend. Dit geldt natuurlijk ook voor V.V. “Steenbergen”. Daarom organiseert het bestuur een vrijwilligersavond voor al hun vrijwilligers. Het bestuur nodigt bij deze alle trainers, leiders, commissieleden, leden van de onderhoudsploeg, kantinevrijwilligers en alle overige vrijwilligers uit om samen met hun partner te genieten van een gezellige avond onder het genot van een hapje en drankje. Op deze avond zal ook de Vrijwilliger van het Jaar gekozen worden, een vrijwilliger die het voorafgaande of lopende seizoen een extra bijzondere prestatie heeft geleverd. De genomineerden hiervoor worden later deze maand bekend gemaakt.

Graag aanmelden voor vrijdag 8 maart via facilitair@vvsteenbergen.nl of bij een van onze bestuursleden.