728x90ad
VV Steenbergen

Vrijwilligersavond seizoen 2021/2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2021
20:00 - 23:30

Locatie
Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën


Op vrijdag 8 oktober organiseert het bestuur van V.V. Steeenbergen de vrijwilligersavond voor seizoen 2021/2022.

Tijdens een vervelend seizoen, waarin nauwelijks gevoetbald werd en vele activiteiten geen doorgang konden vinden, werd er door vele vrijwilligers juist extra hard gewerkt om binnen alle beperkende maatregelen juist dingen te organiseren die wel mochten, onze vereniging financieel gezond te houden en het sportpark te verfraaien, niet in de laatste plaats met de nieuwe kleedkamers.

De officiële opening van deze nieuwe kleedkamers heeft eerder op deze avond plaats gevonden, tijdens de vrijwilligersavond is er dan ook alle gelegenheid om een kijkje te nemen in dit gebouw, dat een dag later direct in gebruik genomen zal worden door de eerste van vele teams die in actie gaan komen op ons sportpark.

Om jullie te bedanken voor alle inzet willen we jullie op vrijdag 8 oktober vanaf 20.00 in de kantine graag ontvangen voor de traditionele Vrijwilligersavond. Een avond speciaal voor jou als vrijwilliger, om onze grote dank en waardering uit te spreken voor alle tijd en energie die je steekt in de vereniging.

Wij kijken er erg naar uit om jullie weer allemaal te zien op het sportpark en het glas te heffen op hopelijk een veel mooier seizoen dan het vorige.

Uiteraard is jullie partner ook welkom op de Vrijwilligersavond. Graag zien we je aanmelding voor 3 oktober tegemoet via vrijwilligersavond@vvsteenbergen.nl.

Vanwege de landelijke richtlijnen is een coronatoegangsbewijs nodig.

Tot 8 oktober!
Bestuur V.V. “Steenbergen”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *