728x90ad
VV Steenbergen

Vrijwilligersavond 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2018 - 04/11/2018
20:00 - 01:00

Locatie
Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën


Voetbalvereniging Steenbergen kan alleen bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Om deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur van vv Steenbergen alle vrijwilligers uit voor een gezellige avond.

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 3 november vanaf 20.00 uur in de kantine op ons sportpark. Er is een hapje en een drankje en uiteraard muziek en gezelligheid. Om 01.00 uur sluiten we de avond af.

Deze uitnodiging is voor iedereen die zich gedurende seizoen 2017/2018 heeft in gezet voor onze vereniging en/of tijdens seizoen 2018/2019 in zet voor onze vereniging. Of het nu om een grote of kleine taak gaat, alle bijdragen zijn belangrijk voor de vereniging: van mensen die teams trainen en begeleiden tot scheidsrechters, van mensen die activiteiten organiseren en begeleiden tot medewerkers van kantine, de onderhoudsploeg of alle andere commissies die de vereniging rijk is. Iedere vrijwilliger is van harte welkom, samen met zijn/haar partner.

Het bestuur stelt het bijzonder op prijs om 3 november veel vrijwilligers te mogen ontvangen in de kantine. Graag aanmelden voor 28 oktober via vrijwilligersavond@vvsteenbergen.nl of via het inleveren van bijgaand antwoordstrookje aan de bar in de kantine.

Graag tot ziens op zaterdag 3 november.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *